Man-Studying-Computer-Screen

ERA Group in Hungary

Melyek a legújabb piaci ötletek vállalati költségcsökkentésre és optimalizálásra?

Mi vagyunk az ERA Group tanácsadó csapat, miben segíthetünk?

Az alapanyag és energia árak égbe szökése idején, amikor az ellátási láncok teljes káoszában élünk, hogy szálljunk szembe még az inflációval is? Hogy csökkentsük úgy vállalati költségeinket, hogy az ne csak az elbocsájtásokról és a marketing büdzsé megnyirbálásáról szóljon?

Csapatunk 40 országon átívelő több mint 750 szakértőből áll, akik szívesen segítenek bármilyen méretű magyar vagy nemzetközi cégnek költségeik optimalizálásában, hogy mindenki jól aludjon és a tulajdonosok is elégedettek legyenek.

Az ERA egyik alap erőssége a performance consultancy, ez azt jelenti, hogy teljesítmény-alapú tanácsadást szolgáltatunk. Ez azért fontos, és egyben más, mint a legtöbb tanácsadó működési modellje, mert mi ténylegesen mérhető számok alapján dolgozunk.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az üzleti szektor számos területén, és szeretnénk ezt a tapasztalatot megosztani Önökkel. Olyan cégektől jöttünk, akik mind átélték az idő folyamán a stratégiai árbevétel növelés mellett a kényszeres költségcsökkentést is. Nem mások cégének stratégiai átformálása a célunk, hanem azon költségelemek megtalálása, amelyek bizonyosan javíthatnak a teljesítményen.

A hozzáállás kockázatmentes, a siker közös.

Üdvözöljük a világunkban.

Mi vagyunk az ERA Group.

Ha White Papereket szeretne olvasgatni, katt ide!

Kiss Márk

Vállalati pénzügyi szakértő Banki és Vállalati Pénzügyi területeken valamint az FMCG, Fintech és Energia szektorokban szerzett 14+ év szakmai tapasztalattal

Ügyfeleinket segíti abban, hogy a folyamatos növekedéshez szükséges belső, de rejtett pénzügyi forrásaikat azonosítsák, és azokat fejlesztési céljaikhoz felhasználják.

Diplomáit az LSE-n és a BGF-en szerezte banki-pénzügyi és kereskedelmi közgazdász szakirányokon.

Márk 2018-ban csatlakozott az ERA Group nemzetközi csapatához, és a magyarországi jelenléttel bíró KKV illetve Nagyvállalati ügyfelek projektjeit koordinálja. Elkötelezett abban, hogy ügyfelei számára magas fokú folyamat- és költséghatékonyságot biztosítson.

Szakértőinknek mindehhez szükségük van arra a képességre, hogy minél gyorsabban átlássák, a releváns részletek felhasználásával elemezzék, majd megoldják a komplex pénzügyi, technológiai, folyamatbeli vagy éppenséggel közösségi problémákat.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (30) 207 9009
E-mail: [email protected]

Mark-Kiss-Hungary

Lakatos Árpád

Árpád tanácsadó és projektvezető az ipar és a kereskedelem területén, több mint 10 év tapasztalattal a gyártásban és a nemzetközi kereskedelemben.

Célja, hogy az ügyfelekkel együttműködve megtalálja a náluk fellelhető belső rejtett tartalékokat és költségeket csökkentve, valamint a folyamatokat optimalizálva növelje azok eredményességét. Tapasztalatainak köszönhetően kiválóan ismeri az ipar működését, igényeit és mindennapi kihívásait. Szerteágazó ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi kereskedelemről. Ezen tapasztalatait felhasználva hatékonyan tárja fel azokot a területeket ahol ügyfeleink jelentősen javíthatnak hatékonyságukat. Tapasztalatát olyan elismert szereplőknél gyűjtötte, mint a GE vagy a Philip Morris.

Elemzőként és projektvezetőként főképp kölcsönzött munkaerő és karbantartás területén segíti ügyfeleit.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (20) 467 8836
E-mail: [email protected]

Arpad-Lakatos-Hungary

Parragh Gábor

Okl. villamosmérnök, közgazdász – ERÁ-s szerepkörben tanácsadó és projektvezető; távközlési, infokommunikációs és média területeken szerzett 20+ év szakmai előélettel, ezen belül 12 év cégvezetői (ügyvezető, gazdasági ill. operatív vezető) tapasztalattal.

Gábor 2019. elején csatlakozott az ERA Group csapatához. Ügyfélközpontú felfogása, eredmény-orientált szemlélete nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az elvárt megtakarítások ténylegesen megjelenjenek az ügyfelek gazdálkodásában, és hosszabb időn át folyamatosan biztosítsák a tőlük várt előnyöket.

Ügyfelei között megtalálhatók a legkülönfélébb profilú termelő, kereskedő, szolgáltató vállalatok.

Projektvezetői szakterületei: fuvarozás, kiscsomagszállítás, csomagolóanyagok, takarítás, távközlés.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (20) 937 1062
E-mail: [email protected]

Gabor-Parragh-Hungary

Slomska Monika

Monika több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik, a menedzsment tanácsadással foglalkozó Knowledge Pyramid Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója. Szakmai karrierje során tényleges operatív tudásra tett szert globális és regionális projektek irányításában, szervezetek átalakításában, teljeskörű változásmenedzsmentben és üzleti folyamatok transzformációjában. Kiemelt szakértőként tartják számon a magyar szolgáltatóközpontok világában. Több éven át a magyar KKV környezetben dolgozott menedzsment tanácsadóként, valamint interim vezetőként nehéz helyzetben lévő cégeknek nyújtott segítő kezet.

Monika ERA csapatán belül sokrétű pénzügyi, folyamatfejlesztési és operatív tapasztalattal segíti ügyfeleit költségeik optimalizálásában és megtakarításaik további eszközölésében.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (70) 385 2136
E-mail: [email protected]

Monika-Slomska-Hungary

Vass Anikó

Anikó több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik kis, nagy, állami és magáncégek, start-up és holding struktúrák munkájában. Szaktudásával és tapasztalatával úgy segíti az üzleti vezetők döntéseit, hogy a működési hatékonyságnövelés és teljesítményjavítás mellett a társadalomra és a környezetre is pozitív hatást tudjanak gyakorolni. A cégvezetés ma már az ökoszisztémák építésről szól: a vállalatok felé elvárás, hogy egyre jobban összefonódjanak a társadalommal, egy új típusú gazdasági környezetet létrehozva. Folyamatoptimalizálással, projekt menedzsmenttel, ellátási láncok és társadalmi kapcsolatok hatékonyabbá tételével segíti ügyfeleit, tevékenysége fókuszában a fenntartható üzletfejlesztési megoldások állnak.

Anikó a Szegedi Tudományegyetemen végzett, majd a London School of Economics-on (LSE) szerzett MBA képesítést, globális pénzügyi piaci tanulmányait a Yale Universityn, körforgásos gazdaság tanulmányait a Delft University of Technologyn végezte.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (30) 417 0676
E-mail: [email protected]

Aniko-Vass-Hungary

Kriváchy Gábor

Gábor okleveles villamosmérnökként végzett a BME-n, ahol aztán kandidátusi tanulmányait folytatta, majd később MBA közgazdasági diplomát szerzett a Columbia egyetemen.

Gábor a nemzetközi és hazai piacon szerzett több mint negyedszázados széleskörű informatikai tanácsadói, projekt vezetői, valamint felső- és vállalatvezetői tapasztalatát állítja a hazai cégek szolgálatába. Sikereinek titka ügyfélközpontú hozzáállása és gondolkodásmódja mellett az, hogy törekszik az ügyfelei igényeinek legmegfelelőbb, teljesítmény-orientált megoldásokat hatékonyan bevezetni.
Az ERA Group csapatában az infótechnológiai szaktudásán kívül az ellátási láncok és logisztika szakterületeken szerzett tapasztalatait felhasználva költségoptimalizálási projektek megvalósításával segíti ügyfeleinek hazai és nemzetközi piaci versenyképességét fokozni.
Gábor villamosmérnök (BME), MBA diplomával a Columbia egyetemtől, globális cégeknél (Accenture, KPMG, PwC, Morgan Stanley) szerzett tapasztalattal.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (30) 636 7546
E-mail: [email protected]

Gabor-Krivachy-Hungary

Toke Csaba

Csaba több mint két évtizedes üzleti elemzői, folyamat optimalizálási és projekt menedzsment tapasztalattal rendelkező közgazdász, informatikus. Szakmai hátterét a General Electric, National Instruments és FIS Global cégeknél vezetőként és független tanácsadóként alapozta meg. Csaba a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomázott, MBA-t a CEU Business School, Schulich School of Business, Toronto nemzetközileg magasrangú egyetemein, míg Egészségügyi Mester diplomáját a University of Canterbury,  Faculty of Health-nél szerezete.

Szakértője a Six Sigma és Lean transzformációnak, üzleti folyamatok tervezésének és optimalizálásának valamint azok informatikai megvalósításának. DevOps és szoftverfejlesztés menedzsmentnek és ERP bevezetésnek. Csaba széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik üzleti elemzés, projektmenedzsment és technológiai megoldások bevezetése területén.

További szakterületei közé tartozik a gyártás, ellátási lánc, nyersanyag beszerzés, csoportos beszerzási megoldások, pénzügyi szolgáltatások, egészségügyi szolgáltatások és Security megoldások optimalizálása.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (20) 525 6189
E-mail: [email protected]

Csaba-Toke

Ritter Tamás

Tamás vagyok, és örömmel csatlakoztam az ERA Csoportba 2024-ben, mint egyik magyar partner.

Majdnem 20 évig vezetői pozíciókban dolgoztam a gyógyszeriparban, ebből 17 évet Ázsiában töltöttem.

Emellett foglalkozom ingatlan és nemzetközi kereskedelemmel is, valamint jelentős tapasztalatom van marketing és értékesítési csapatok vezetésében.

Az elmúlt években saját tanácsadó céget vezettem.

Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek az ERA Csoportnak, és várom, hogy együtt dolgozhassunk a jövőben!

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (20) 926 6759
E-mail: [email protected]

Tamas-Ritter

Lávich Péter

A Corvinus Egyetemben szerzett közgazdász diplomát, majd ezt követően az FMCG területén és a gyógyszeriparban dolgozott pénzügyi vonalon felsővezetőként gyártó és kereskedelmi multinacionális cégeknél.

A klasszikus vállalati pénzügyek mellett foglalkozott business development és M&A kérdésekkel és itt szerzett Lean Six Sigma képesítést is. 2007-ben megalakította saját gépjármű flottamenedzsment tanácsadó vállalkozását, ahol cégvezetőkkel és felsővezetőkkel együttműködve segített a gépjármű flottában rejlő tartalékok kiaknázásában olyan cégekkel együttműködve, mint az Unilever, Heineken, Intersnack, Invitel, MVM, MTVA.

A gépjármű flottamenedzsment terén Magyarország egyik legelismertebb szakértőjének számít. 2024-ben csatlakozott az ERA Group magyarországi hálózatához, hogy a flottamenedzsmentben szerzett tapasztalatait arra használja, hogy gyorsan és az ügyfelek számára közérthetően meghatározza azokat a döntési pontokat, amelyek mentén a vállalkozásuk költséghatékonyabban tud működni.

Keresd őt Linkedin-en

Mobil: +36 (30) 948 8140
E-mail: [email protected]

Peter-Lavich